Irda,timpul e altfel acum..se "roteste" mai repede..mai ne gandim la ce ai povestit ,f interesant..Africa are niste amenintari deosebite e drept

Irda,timpul e altfel acum..se "roteste" mai repede..mai ne gandim la ce ai povestit ,f interesant..Africa are niste amenintari deosebite e drept

Draga Aura,euiti multumesc pentru efortul pe care il depui, ca sa imi raspunzi la mesaje.
Visul povestit mai sus l-am avut dupa aceasta discutie cu monolith.
Originally Posted by Liliana4022
Bine, mi-a vorbit un "pui de drac". De ce unul din asta si nu unul de celalalt bun?Ca doar nu i-am vazut, numai cat i-am auzit? Ce anume, din "experientele" mele povestite mai sus au condus la aceasta concluzie?
"If you truly love Nature, you will find beauty everywhere." (V.van Gogh)

Irda,draga mea,in urma unor exercitii si al unui antrenament bine efectuat,de tine,ti s-au ascutit perceptiile...Ceea ce ai vazut tu,printr-o fereastra a timpului,prin bresa ei,este cat se poate de real,sa nu te indoiesti de asta.Cei ce se ocupa cu evenimentele "la zi" cu siguranta iti vor actualiza agenda evenimentiala,cu o explicatie a celor ce se vor intampla...Vei spune ,poate ca nu ai exersat nimic...De aceea am vrut sa iti spun aici...Tu,prin faptul ca citesti aceste topicuri si participi efectiv,dar si afectiv,duci cu tine mai departe,in forumul tau interior ,sentimentele si invataturile,informatiile de aici.Restul,e facut fara ca tu sa iti dai seama,prin grija sufletului tau,dar si a celor din astral.
Cu drag.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)
Marcaje