Level completed: 88%, Points required for next Level: 62
Overall activity: 5,0%
Awards:
Necesar tarc de copil pt un catel paralizat (tren posterior)
VA ROG DATI MAI DEPARTE
primit, bucuresti
<<El este Hercule. Pina acum 5 saptamani era un catelus perfect normal, alergator si iubit. Acum 5 saptamani a avut un accident (nu stiu foarte multe amanunte dar pot afla pt cei interesati) si nu-si mai simte picioarele din spare. Acum merge pe-afara folosind un carucior, stapinii ai inceput sa-l mai ignore si acum are grija de el ziua o doamna, cunostinta cu stapanii lui Hercule.
Ar fi nevoie de un tarc pentru copii ca sa il lase pe Hercule il el, sa aiba si el loc de miscare. Momentan, cat sta in casa este tinut intr-o cusca (la cele 2 kg pe care le are el..) insa nu este suficient loc pt miscare suficienta a.i sa se poate si recupera.. Doctorii nu stiu ce sa zica, a facut tot felul de tratamente pina acum, acum face inflitratii... Dna ce se ocupa de el merge cu el la doctor aproape in fiecare zi, iese cu el afara (prin Parcul Circului...)
Cand vede alti catei se duce si el taras spre ei, nu si-a pierdut dorinta de viata.. Este stimulat cand vede alte animale sa se duca spre ele sa se joace.
De accea fac acest apel in numele doamnei ce se ocupa acum de Hercule, daca puteti ajuta cu donarea unui tarc de copii sa stea Hercule ziua in loc de cusca.. sau daca puteti ajuta financiar pt achizitionarea unui astfel de tarc, costa in jue de 3 milioane.. Stapinii lui nu s-au interesat prea interesati de varianta.. De altfel, dupa ce l-au ingrijit si iubit pina acum, de cand a patit treaba cu picioarele nu mai pare asa interesant. Noroc cu dna ce se ocupa de el si care sta cu el cat poate de mult in timpul zilei ..Noaptea il duce la el acasa...
Tel contact pt orice ajutor: 0744587793 , dna.Pretorian (dansa il are in grija momentan) >>
Awards:
Locatie temporara pt pisica+3 pui sugari
VA ROG DATI MA DEPARTE
Bucuresti
M-a pus naiba sa schimb astazi traseul de plimbat cateii si am trecut pe langa o ghena. Continuarea o banuiti, probabil: pui de pisica intr-o cutie. Dupa ce am dus cateii acasa, am mers sa vad care e situatia.
Puii au fost abandonati intr-o cutie, in afara ghenei. Unul chiar ramasese cu capul prins intr-o gaura a cutiei. Pisica mama, maidaneza, probabil i-a cautat, i-a gasit si i-a tras dupa ea, la loc ferit, in aceasta ghena. Sunt 3 pui de maxim 2 sapt., superbi(unul gri, altul alb si inca unul tarcat)
Ulterior am aflat ca pisica este salbaticutza, a mai avut un rand de pui acum vreo 2 luni (abandonati in aceeasi maniera-puii dusi la ghena)
Solicit cazare temporara pt mama cu pui. Cu ocazia asta sterilizam si pisica. De adoptia puilor ma ocup de-ndata ce cresc.
Daca gasesc o locatie temporara pt ei, cred ca as avea nevoie si de capcana(desi o amica imi spunea ca am putea incerca si cu o cusca de transport, in care sa-i bagam unul din pui)
daca aveti vreo idee, tel. meu este 0722 53 66 20 sau e-mail roxxana_84@yahoo.it
Awards:
Ajutor pt un brac in suferinta
<<Se spune ca am pedigree, am fost cumparat cu bani multi. Cand aveam vreo 4 luni un alt caine al stapanului meu m-a muscat de cap, nu am fost dus la doctor desi stapanii mei sunt oameni instariti. Maxilarul meu a fost dislocat si mandibula s-a sudat aiurea. Nu pot manca decat lichide, apa o sorb, nu pot musca, nu pot latra. Se poate spune ca sunt catelul ideal, nu ?
Am fost tinut pana acum (acum am 1 an) pentru imperechere, ca de, puii mei sunt valorosi.
Saptamana trecuta stapanul meu a hotarat ca nu-i mai sunt de folos, arat prea jalnic si a spus ca ma va impusca. In ultima clipa s-a razgandit ca isi face pacate si o sa ma abandoneze undeva in camp. O d-na l-a convins sa ma dea ei pentru a ma duce la doctor sa-mi faca eutanasie, sa nu am o moarte lenta si chinuitoare.
Dar am avut un strop de noroc, la acel cabinet veterinar m-a vazut Mihaela Georgescu, un om cu suflet mare si ia telefonat mamicii mele de acum, care m-a luat si pe mine printre ceilalti napastuiti din ograda ei.
Vineri la ora 15 voi fi operat la Ortovet, nu stiu la cat se vor ridica costurile. Pana acum s-au cheltuit 170 ron (2 radiografii)si mama mea nu mai are de unde sa scoata bani si pentru mine, are deja datorii cu alti catei.
Daca ma puteti ajuta si pe mine cu ce suma puteti, va rog sa donati la cab Ortovet, str. Fetitelor, nr 7 - pentru catelul Torro al d-nei Anda Murgu. >>
Awards:
Ajutor pt un brac in suferinta - NOUTATI DUPA OPERATIE
<< Torro a iesit din operatie si si-a revenit repede din anestezie. Dr Gaita ii facuse opera de arta : i-a pus maxilarul in pozitia normala, i-a pus un bat pe orizontala in gura, furtunelul prin care trebuia sa fie hranit l-a introdus in stomac, i-a legat boticul si i-a pus guler. Baiatul meu in 10 minute si-a scos gulerul, si-a scos furtunul din stomac, s-a desfacut la bot si si-a scos calusul din gura. Apoi a inceput sa alerge vesel nevoie mare prin cabinet, apoi a inceput sa dea iama prin sacii cu mancare. D-na Gabi a desfacut o conserva mica de catei, pe care Torro a infulecat-o cu pofta reusind sa-si miste usor maxilarul. Mi-a venit sa plang cand l-am vazut cum mananca. Acum are o deschidere de aprox 2 cm prin care poate intra mancarea si ce este mai important - maxilarul are mobilitate. Aceasta este prima operatie la care este supus, urmand a se efectua alte 2 operatii in decurs de 2-3 saptamani una fata de cealalta, pt a se mai departa mandibula de maxilar (sper sa fi inteles bine). Este extraordinar faptul ca poate manca si el. Peste 10 zile tb sa ma duc din nou la dr Gaita pentru control si pt programarea urmatoarei operatii. Acum are 19 kg sper ca pana atunci sa puna pe el 3-4 kg .
I-am cumparat de la Ortovet 8 conserve mari si 2 kg de bobite mici (o sa le inmoi in apa si le amestec cu conserva, orez si legume). Tb sa-i dau putin si des, stamacul lui nu este obisnuit cu mancare multa.
Am primit donatie.de la firma Caroshel un litru de ulei de somon salbatic, patronul firmei era la Ortovet si a fost impresionat de Torro, am inteles ca acest ulei de somon face minuni. Am mai primit din partea catorva d-ne care lucreaza la hotelul Novotel - 60 ron, d-na Bobe care era la Ortovet cu pisicuta dansei, a donat 100 ron pt tot cateii aflati in grija mea. Userul Elfita de pe animale.ro (Annabella), a donat pt toti cateii 100 ron. Dl dr Gaita nu mi-a luat nici un ban deoarece a primit un tel de la o d-na care se va duce duminica la cabinet si va achita aceasta prima operatie.
Multumesc din suflet tuturor celor care ajuta aceste suflete si cabinetului Ortovet, dr Gaita ar tb sa i se ridice statuie, cred ca pe lumea cealalta o sa fie inconjurat de toate animalele pe care le-a salvat. >>
Awards:
Daca nu il ajutam, motanul Timy va muri prin infometare
<<TIMY a trecut prin multe in viata…
Stapana lui locuieste la parter si il mai lasa sa se plimbe pe afara. A fost prins de caini si abia a scapat cu viata. I-a fost amputata o parte din codita insa a ramas cu traume: o frica teribila care il face sa tresara la orice zgomot. Nu mai iese sub nicio forma din casa, cel mult la geam se aventureaza.
Necazurile lui nu s-au sfarsit aici insa. Are o problema la dantura (a fost diagnosticat ca avand o boala autoimuna)si nu poate sa manance decat hrana umeda. Stapana lui nu isi mai permite sa ii cumpere cele 2 pliculete de care are nevoie zilnic. Bobite nu mananca, nici macar inmuiate si, daca nimeni nu ii sare in ajutor, va sfarsi prin infometare.
Privirea asta trista se datoreaza faptului ca deja nu manaca de 3 zile.Timy are nevoie de un ajutor constant, constand in pliculete sau, la modul ideal, de a fi preluat de catre cineva care sa ii poate asigura hrana.
Ar fi bine sa fie vazut si de inca un medic, pt a putea avea o a doua opinie, poate ar fi vreo speranta de rezolvare a problemei lui cu dantura. Probabil ca ar fi nevoie si de niste analize (bacteriologice, micologice).
Daca cineva poate sprijini financiar, il voi duce eu la medic.
Haideti sa il ajutam pe Timy, nu are decat 4 ani si a avut deja o viata grea, sa nu il lasam sa sfarseasca prin infometare!
Daca il puteti adopta, e grozav! Timy se intelege cu alte animale (pisici sau cainii casei). Daca nu puteti, poate puteti sa ii asigurati hrana (daca nu total macar partial, orice ajutor e binevenit). Cele 2 pliculete de care are nevoie zilnic costa 3 lei (1,5 lei/ buc).
Awards:
Se cauta un stapan BUN si RESPONSABIL pt un amstaff adult
Se cauta un stapan resonsabil (preferabil care a mai avut catei de acest tip) pt un amstaff adult, mascul, cu carnet de sanatate.
Catelul este dominant cu alti catei(caracteristica a rasei), dar bland cu oamenii.
Se da cu contract de adoptie, in Bucuresti si imprejurimi.
Awards:
Am primit pe mail, peronal nu stiu alte detalii
" va rog sa ma ajutati sa salvam un catel
De cca o saptamana un catel a fost accidentat de o masina(cred ca este Ciobanesc German)De atunci acesta sta suferind in fata casei unei batrane.Casa este situata in capatul strazii locatia pe privat sector 4,
Astazi am aflat de la batrana de situatia acestui suflet si am mers sa-l vad
Cainele nu se poate ridica dar se taraste pe labela din fata,manamca si am observat ca si-a facut nevoile
Cainele nu m-a lasat sa ma apropii de el(maraia agresiv)
Va multumesc,Tatiana Vasile
Ma puteti contacta la tel: 0770.801.912 "
Awards:
Cazare temporara pt o mini catelusa abandonata recent
"Pe pitica am cules-o aseara, de langa tarcul de catei. Se pare ca umbla de cateva zile prin zona, din cate am aflat de la o prietena. Nimeni insa nu s-a sinchisit de ea pana acum.
E micuta-micuta, o picatura de catel (va fi de talie mica), slaba moarta, murdarica, dar foarte vioaie si isteata, cumintica si simtita - toata noaptea nu a facut nimic in casa, iar dimineata, cum am scos-o, a facut afara toate cele, ca un catel cu mult bun-simt... Din cate am vazut, se teme de anumite miscari ale picioarelor, ceea ce ma face sa ma gandesc cu revolta ca, asa mica si amarata cum e, a incasat deja ceva suturi pana in prezent...
Astazi are cazarea asigurata, dar doar pana diseara. Intre timp, trebuie sa-i gasesc neaparat ceva undeva... E foarte micuta si cumintica, intelege daca nu are voie undeva, nu este insistenta, si este foarte recunoscatoare pentru tot ceea ce primeste.
Stiu ca este doar unul din... infinitele cazuri de acest gen, dar merita si ea o sansa. Cu putina grija, o putem pune pe picioare si, avand in vedere ca este de talie mica si frumusica, cred ca are potential de adoptie.
In poze pare mai mare, dar in realitate este piticuta, ca un frumos lupusor miniatural."
<Suntem 9 voinici, aproape o echipa de fotbal! Am inceput deja sa ne antrenam si suntem in pina forma: ne tinem bine pe picioare, sugem inca de la mami dar am putea manca si bobite daca am avea. Mama noastra a fost aruncata de catre stapan in ziua in care i-a venit sorocul si am venit pe lume intr-o ladita de plastic, intr-o piata. Mama era f. speriata si atunci o d-na miloasa ne-a salvat pe toti luandu-ne acasa. Problema e ca d-na care ne-a salvat de pe strada nu are ce sa ne dea de mancare fiindca are deja pera multe animalute acasa.Si colac peste pupaza, suntem panditi de microbi letali pt ca dansa are in casa caini care au fost bolnavi, au supravietuit, insa au ramas purtatori de virusi. Acum suntem inca protejati de anticorpii din laptele matern, insa mama e pe punctul de a nu ne mai alapta si atunci vom ramane la cheremul virusilor si fara hrana.
Ne puteti ajuta adoptandu-ne in primul rand, sau, daca nu puteti face asta, donand hrana sau un ser cu anticorpi (Canglop polivalent) pentru a putea supravietui pana vom pleca la casutele noastre. Speranta moare ultima!
Marcaje